Honlapunk egyes tartalmait csak regisztrált felhasználóink érhetik el!

Magyar közösség
Regisztrált tagok: 52

Rólunk
A RacioNet Zrt.-ről

A RacioNet Zrt. a digitalizáció elkötelezett híve. A Promethean termékek magyarországi forgalmazójaként az innovatív, interaktív oktatástechnikai eszközök értékesítésén túlmenően az oktatás minőségének állandó fejlesztéséhez kínál megoldásokat azoknak a pedagógusoknak, akik nyitottak az innovációra, a diákok bevonására és a tanulói teljesítmény nyomon követésére épülő, személyre szabott fejlesztési lehetőségekre.

PrometheanA Promethean nem pusztán a világon az egyik legelterjedtebb eszközrendszer fejlesztője és gyártója, hanem egyben a legnagyobb globális tanári közösség is, amely aktívan oszt meg tudást, módszertani ismereteket, ötleteket, óravázlatokat több nyelven.


Promethean hitvallása

  • Minden iskola egyedi, sajátos kihívásokkal szembesül nap, mint nap. Egyetlen megoldás nem alkalmazható mindenhol. Ezért rendszereink az intézmények igényeinek megfelelően variálhatóak, személyreszabhatóak.
  • Miközben a tanulók teljesítményének növelése a végső cél, ez nem valósulhat meg hatékony és támogatott pedagógusok és iskolarendszer nélkül.
  • Felismertük, hogy a jelen kor tanterme nagyban különbözik a múlt tantermeitől, és egyben azért vagyunk mindannyian együtt felelősek, hogy a diákokat a jövő világára készítsük fel.
  • Tudjuk, hogy az interaktív technológia pusztán eszköze a céljainknak, nem pedig a cél maga.
  • Készen állunk, hogy megismerjük a pedagógusokat, tanulókat, célokat, a meglévő módszereket és tananyagokat. Örömmel válunk az Ön partnerévé, hogy közösen olyan, személyreszabott megoldást találjunk, amely segíti Önt céljai elérésében.

Jelenleg több, mint 1500 magyarországi iskolában érhetőek el a Promethean eszközök. Az értékesítést, telepítést, garanciális javításokat országos lefedettségű partner hálózat biztosítja, a RacioNet Zrt. pedig közvetlenül nyújt pedagógiai, módszertani támogatást a felhasználó pedagógusok számára.

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Alsó cikkek
Elérhetőségek
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Alsó cikkek
Magyarországi forgalmazó

RacioNet Zrt.

1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/A.

Kapcsolattartók:

Kereskedelem - Csík Róbert + 36 (20) 977-1689

Termékinformáció - Molnár Levente +36 (20) 942-1229

E-mail: info@promethean.hu

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Alsó cikkek
Szerviz

Szervizzel kapcsolatos kérdés esetén hívja elérhetőségeink bármelyikét!

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Promethean Facebook Promethean Twitter Promethean Youtube Csatorna


Lábléc
2013. július 22.
2013. július 22.
2013. július 22.
RacioNet Zrt. 2016 © Minden jog fenntartva.