Honlapunk egyes tartalmait csak regisztrált felhasználóink érhetik el!

Magyar közösség
Regisztrált tagok: 52

ActivIskola Hálózat
A Promethean Magyarországi ActivIskola Hálózata


A Promethean interaktív táblával rendelkező iskolák pedagógusait már nem csak a tábla, hanem egy szakmai közösség is összeköti. 2012 év végén indult el a Promethean ActivIskola Hálózat szervezése, amely hálózatba a jelentkezés folyamatos és ingyenes. Bármely iskola jelentkezhet, akár interaktív tábla nélkül is, ha van az intézményben legalább öt pedagógus, akik érdeklődnek az informatikai eszközök oktatásban való használata iránt, szívesen kipróbálnák azok használatát és megismernék mások tapasztalatait.

Jelenleg a hálózatnak, több mint 50 intézményi tagja van, közel háromszáz pedagógussal.


 

(A Promethean ActivIskola Hálózathoz csatlakozott intézmények.)


A csatlakozott intézmények típusukat tekintve sokfélék, van köztük óvoda, általános iskola, szakképző intézmény, szakközépiskola, gimnázium, EGYMI, sőt kollégium is. A Hálózat munkájában résztvevő pedagógusok is különböző tantárgyakat tanítanak, és különböző szintet képviselnek az eszközök használatában, a kezdőtől a profi, saját interaktív tananyagokat készítő pedagógusokig.

S hogy mit kapnak a regisztráló intézmények? Friss szakmai információt, az azonos szakosoknak az egymástól tanulás lehetőségét, évente megrendezésre kerülő közös konferenciát, illetve workshopon, műhelymunkán való részvétel lehetőségét. A hazai lehetőségeken kívül segítünk bekapcsolódni az érdeklődő tagoknak egy nemzetközi hálózatba a www.prometheanplanet.com portálon, amelyhez mostanáig másfél millióan csatlakoztak. Ebben a közösségben a feltöltött és szabadon felhasználható anyagok száma több mint 70 ezer, a tagok a mindennapi tanítási gyakorlatban segítik egymás munkáját, osztják meg egymással tapasztalataikat.

A Promethean ActivIskola Hálózat elindításával célunk, hogy egy élő, valóban aktív közösséget hozzunk létre, ahol mindenki megtalálja azokat a számára fontos kapcsolatokat, együttműködési lehetőségeket, melyek szakmailag is segítik őt. A részvétel önkéntes, kötelező eleme nincs.

Ha Ön is szeretne intézményével csatlakozni a hálózathoz, oldalunkon megteheti.

Amennyiben kérdése van, írjon nekünk az info@promethean.hu címre!

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Alsó cikkek
Elérhetőségek
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Alsó cikkek
Magyarországi forgalmazó

RacioNet Zrt.

1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 3/A.

Kapcsolattartók:

Kereskedelem - Csík Róbert + 36 (20) 977-1689

Termékinformáció - Molnár Levente +36 (20) 942-1229

E-mail: info@promethean.hu

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Alsó cikkek
Szerviz

Szervizzel kapcsolatos kérdés esetén hívja elérhetőségeink bármelyikét!

Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Promethean Facebook Promethean Twitter Promethean Youtube Csatorna


Lábléc
2013. július 22.
2013. július 22.
2013. július 22.
RacioNet Zrt. 2016 © Minden jog fenntartva.